Teknoloji

Uçtan Uca Dijitalleşen Vodafone’lu Olmak

Vodafone, dijital müşteri deneyiminde yeni bir dönem başlattı.

Dijital kanallardan faturalı yeni sınır veya numara taşıma uygulaması ile Vodafone abonesi olmak isteyenler, internet bankacılığı üzerinden e-Devlet Kapısı’na giriş yaparak saniyeler içinde başvurusunu onaylayabiliyor.

Türkiye’nin dijitalleşmesine öncülük etme vizyonuyla faaliyet gösteriyor Vodafon, uçtan uca dijital müşteri deneyimi anlayışıyla sunduğu hizmetlere bir yenisini daha ekledi. Dijital kanallardan yeni faturalı hat veya numara taşıma başvurusu yaparak Vodafone müşterisi olmak isteyenler internet bankacılığını kullanabilirler. e-Devlet Kapısı’na Giriş yaparak başvurularını saniyeler içinde onaylayabilirler. Yeni hizmet ile müşteriler Vodafone faturalı hat aktivasyonunu istedikleri yerden evraksız ve çok daha hızlı bir şekilde tamamlarken, kağıt israfından da kurtuluyor ve çevreci çözümün modülü oluyorlar. Akıllı telefonu veya tableti olan ve internet bankacılığı kullanan herkes Vodafone’un yeni hizmetinden yararlanabiliyor.

Konunun değerlendirilmesi Vodafone Türkiye Yürütme Kurulu Başkan Yardımcısı Meltem Bakiler Şahin,söz konusu:

“Vodafone Türkiye olarak her şeyin hızla dijitalleştiği dünyamızda müşterilerimizin dijital yol arkadaşı olmayı hedefliyoruz. Sektör liderliğimizi sürdürdüğümüz dijitalleşme yolunda bir adım daha atarak, bireysel müşterilerimize yeni hat veya numara taşıma başvurularını dijital kanallar üzerinden diledikleri yerden, herhangi bir şubeye gitmeden onaylatma imkanı sunuyoruz. e-Devlet Kapısı’na saniyeler içinde giriş yaparak rastgele satış noktası. Yeni hizmetimiz ile tarife seçiminden aktivasyon adımına kadar uçtan uca dijital çözüm sağlayarak hızlı ve çevreci bir aktivasyon süreci sağlıyoruz. Vodafone olarak herkes için daha sorunsuz bir dijital deneyim için çalışmaya devam edeceğiz.”

Nasıl uygulanır?

Vodafone’un yeni hizmetinden yararlanmak için önce müşteriler vodafone İstedikleri tarifeyi seçip kişisel bilgilerini bırakıyorlar. Kimlik ve başvuru onay tekniği olarak e-Devlet Kapısı’nı seçer. İnternet bankacılığı şifresi ile e-Devlet Kapısı’na giriş yaparak başvurusunu onaylar.

Kargo seçeneği ile SIM kartı aldıktan sonra Vodafone Yanımda uygulamasına giriş yapar, sözleşmeleri onaylar ve SIM kartı aktif hale getirir. SIM kart aktivasyonu sonrasında hızlı bir şekilde yeni hat başvurusunda bulunursa, numara taşıma başvurusunda bulunursa önceki operatörün onay süresine bağlı olarak maksimum 4 gün içinde Vodafone abonesi oldu.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

habertirebolu.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu