Ekonomi

Konaklama sektörünün profesyonelleri Girit’te buluştu

Konaklama bölümünde “Lüks Oscarı” Geçtiğimiz yıl İstanbul’da düzenlenen Yedi Yıldız Lüks Konaklama ve Yaşam Tarzı Ödülleri’nin (SSLHLA) töreni, 11’inci yıl dönümü nedeniyle 28 Ekim’de Wyndham Grand Mirabello Bay’de gerçekleştirildi. 16 ülkeden iş insanının katıldığı etkinlikte lüks konaklama bölümünden 50’den fazla profesyonel ödül aldı.

“TÜM KAZANANLARA TEŞEKKÜR EDİYORUZ”

Yedi Yıldız Lüks Otelcilik ve Yaşam Tarzı Ödülleri Yönetim Kurulu Başkanı ve Kurucusu Khalil El-Mouelhy, ödül törenine ilişkin düşüncelerini şu sözlerle paylaştı: “Bu geceyi bir yıldız geçidine dönüştürdükleri için tüm kazananlara teşekkür ediyoruz. Konaklama sektörü son dönemde toparlanmaya başladı. “Wyndham Grand Mirabello Bay’de kazananlarımızın başarılarını kutlayabildiğimiz için çok mutluyuz.”

Lazzoni Hotel Türkiye’den katılan ve ödül alan değerli işletmeler arasında yer alıyor. Lazzoni Hotel Genel Müdürü Gürhan Sayar’ın ödülü bizzat aldığı gecede, Türk otellerinin yerli marka olarak yurt dışında da büyük ilgi gördüğünü ve bunun Lazzoni Hotel’in 3. uluslararası ödülü olduğunu belirtti.

Yedi Yıldız Lüks Konukseverlik ve Yaşam Tarzı Ödülleri’nden edinilen bilgiye göre, ödül töreninin sunuculuğunu Lisa Sophie Thoma yaptı. Tanınmış iş adamlarından Belgin Aksoy’a küresel ölçekte sağlığın ve wellness’ın geliştirilmesine yaptığı katkılardan dolayı ödül verildi. “Sağlık ve Refahın Öncüsü” ödüle layık görüldü. Transcorp Hotels Plc’nin CEO’su Dupe Olusola ”Yılın CEO’su”ödülü kazandı.

haberergani.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu