Haber

Kocasinan Belediye Başkanı Hoca Ahmet Yesevi mahalleye 5 müjde verdi

Her gün bir mahallede yerinde incelemelerde bulunan ve bölgenin ihtiyaçlarına anında çözüm üreten Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, bu kez sahada incelemede bulunduğu Hoca Ahmet Yesevi Mahallesi’ne 5 müjde verdi. Daha yaşanabilir ve konforlu bir Kocasinan için çalışmaların aralıksız devam ettiğini belirten Başkan Çolakbayrakdar, Hoca Ahmet Yesevi’ye imarla birlikte yeni yollar, yeni parklar, çevre düzenlemesi, altyapı ve diğer sosyal tesislerin yapılacağının haberini verdi.

Sabahın erken saatlerinde Hoca Ahmet Yesevi Mahallesi’nde adım adım yürüyerek saha çalışması yapan Belediye Başkanı Çolakbayrakdar, vatandaşların daha güzel bir semtte yaşaması için büyük çaba sarf ettiklerini söyledi. Hizmette sınır tanımadıklarına dikkat çeken Başkan Çolakbayrakdar; “Hoca Ahmet Yesevi Mahallesi’ndeki atıl binaların yıkımı devam ediyor. Önümüzdeki günlerde yeni binalar yükselmeye başlayacak. Böylece bu bölge insanı artık çok rahat bir yaşam alanına sahip olacak. Belediye olarak alt yapı, yol, çevre düzenlemesi, parklar ve diğer sosyal tesisler.Bu bölgenin yeni yol, park ve çevre düzenleme çalışmalarını en kısa sürede tamamlayarak hemşerilerimizin hizmetine sunacağız.Önceliğimiz bölgenin kalkınması ve kalkınmasına ivme kazandırılmasıdır. İmar durumuna uygun inşaat.Yapacağımız çalışmalar sonucunda bölge sakinlerinin daha huzurlu, memnun ve müreffeh bir şekilde yaşamalarını sağlayacağız. Bu bölgede yaşayan hemşerilerimize şimdiden çalışmalarımızda başarılar diliyoruz.”

Başkan Çolakbayrakdar, yepyeni bir Kocasinan inşa etmek için yoğun çaba sarf ettiklerini sözlerine ekledi.

Hoca Ahmet Yesevi Mahalle Muhtarı Mehmet Benli, mahalleye yapılan yatırımlar için Önder Çolakbayrakdar’a teşekkür etti. – KAYSERİ

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu