Haber

İstanbul Trafiği Nedeniyle Annesinin Cenaze Törenine Gelemeyen Kadının İsyanı Yürekleri Yakacak!

Twitter kullanıcısı Aslı isimli kadın, kaybettiği annesinin cenazesine yetişemediğini söyleyerek yüreğimizi dağladı. Öğretmenin trafiği düşünerek cenazeyi erken gömdüğünü ve trafik nedeniyle törene katılamayacağını söyleyen hanım, “Şimdi size yıkılmış ve tamamen bitmiş bir şehrin hikayesini anlatacağım” diyerek isyan etti.

Kaynak:https://twitter.com/ciksgibiyim/statu…

Ölüm… Ülkemizin son günlerde alıştığı bir gerçek…

Hepimiz bir gün annemizin, babamızın, kardeşimizin, sevdiklerimizin… Kısacası herkes öleceğini bilerek doğuyoruz ve yaşıyoruz.

Ölümü ne kadar kabullensek de kapımızı çaldığında hazırlıksız yakalanıyoruz. Özellikle annemizin bir gün ölecek olması yüzümüze tokat gibi çarpar.

@cinsgibiyim kullanıcı isimli Twitter kullanıcısı, annesinin bir süre önce hastaneye kaldırıldığını ve tedavi gördüğünü söyledi.

Bu yüzden sevdiklerimize söylememizi ve onları her zaman sevdiğimizi hissettirmemizi önerdi çünkü bir ölüm var… Ve ne zaman geleceği belli değil…

Annesinin hastanede yatış süreci hakkında bilgi veren Aslı Hanım, her şeye rağmen pozitifliğini kaybetmemeye çalıştı.

Annesinin ne kadar sevilen bir insan olduğunu her fırsatta gösterdi.

Bu süreçte annesinin hastaneden ne zaman taburcu olacağını soran arkadaşına ‘Bir hafta’ şeklinde yanıt verdi.

Bir hafta akıp giderken annesinin durumunun kötüleştiğini ve insanın her an her şeye hazırlıklı olması gerektiğini yazmıştı.

Ancak annesinin hastaneden çıkmasını beklediği o yedi günün sonunda ölüm haberini aldı… Adını ne koyacağımızı bilemiyoruz…

Sonra içini dökmeye başladı… Okudukça yüreğimiz parçalandı…

Ayakta durmaya çalışan Aslı Hanım’ın annesinin cenazesine yetişememesi bardağı taşıran son damla oldu!

Bilinen İstanbul trafiğinin kentlilere yaşattığı sıkıntıları anlatmaya başladı. Yetişmek için güvenlik şeridini kullandığını söyledi.

Ancak aracı polis tarafından teslim alındı. Cenazeye katılmak istediğini söyleyen genç bayan, camiye gittiğinde annesinin tabutunun kayıp olduğunu fark etti.

Cenaze namazını kıldıracak imamın mezarlığa olan uzaklığı ve trafiği gerekçe göstererek cenazeyi erken defnettiğini sonradan öğrendi.

Üstelik annesinin cenazesine bile yetişememiş… Dediği gibi hem işçiden hem de trafikten annesini gömmeye bile yetişememiş…

Yine de ağır bakımdaki annesiyle vedalaşmasını sürdüren genç bayan yaşadığı travmayı takipçileriyle paylaştı. O satırları okuyanların yüreği yandı…

Ne diyelim… Umarım bir gün çok keyifli olacağınız bir yerde karşılaşırsınız…

Konuyla ilgili düşüncelerinizi bizimle paylaşmayı unutmayın…

uskudar-haber.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu