Haber

Takım arkadaşına elini uzatan Cristiano Ronaldo beklemediği bir tepki aldı

Manchester United’ı hedef alan açıklamaları sonrası Cristiano Ronaldo, Portekiz Milli Takım kampında yaşadığı olayla gündeme geldi.

FERNANDES, RONALDO’NUN ELİNİ ZORLA SIKTI

İngiliz devinden grup arkadaşı Bruno Fernandes ile ulusal kadro kampında bir ortaya gelen Cristiano Ronaldo, kendisine gösterilen soğuk halla neye uğradığını şaşırdı. Elini isteksiz bir formda sıkan Fernandes’in bu hareketine oldukça şaşıran Ronaldo’nun o anları toplumsal medyada da çok konuşuldu.

“BANA SAYGI GÖSTERMEYEN BİRİNE SAYGI DUYMAM”

Cristiano Ronaldo, Manchester United’ı hedef alan açıklamalarında “Manchester United bana ihanet etti. Eric ten Hag’a hürmet duymuyorum zira o bana hürmet duymuyor. Bana hürmet göstermeyen birine ben de hürmet duymam! Çok fazla üzerime geldiler, beni daima ayrılmam için zorladılar. Makûs gidişatın sorumlusu benmişim üzere gösterildim. Yalnızca teknik yönetici değil kulübün etrafındaki birtakım şahıslarca bu yapıldı. İhanete uğramış üzere hissettim.

“BANA İNANMADILAR”

Manchester United yöneticileri yeni doğan kızımın hastalığına yüzde 100 inanmadı. Bu utanç verici zira benim sözüme güvenmediler. Dönem öncesi hazırlık kampına da bu yüzden katılmamıştım, ailemin yanında olmam gerekiyordu.” sözlerini kullanmıştı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu