Teknoloji

Şirketler Başka Ürünler Üretseydi Nasıl Görünürdü?

Bazı markalar var, onların tarzı ile alanlarında isim yapmışlardır. Örneğin otomobillerde lüks ve konfor denilince aklımıza Rolls Royce markası gelir. Bu formda sayabileceğimiz birçok lider marka var.

Tasarımları ve çalışmalarıyla ikonik hale gelen bu markaların farklı işler üretmesini ister miydiniz? Bugün bu sorunun cevabını bulmak istedik. Bunun için görsel tabanlı yapay zeka aracı yolculuğun ortasına Markalar “bu” ürünleri üretseydi nasıl olurdu diye sorduk. Gerçekten başarılı sonuçlar alındı.

Yapay zekaya, “Xbox PS5 üretseydi nasıl olurdu?” Biz sorduk. İki popüler konsolun birleştirilmiş versiyonuna benzer bir görselle karşılaştık.

Otomobiller için sadelik odaklı tasarımlarıyla sevdiğimiz Tesla’nın bir akıllı telefon yaptığını hayal edin. Midjourney’e bu hayali sorduk ve karşımıza böyle bir tasarım çıktı.

Nokia’nın efsane telefonu Apple tarafından üretilseydi ne düşünürdünüz? Yapay zekanın da bunun bir karşılığı var.

“Yapay zekanın süper otomobili Bugatti Veyron askeri bir araç olarak üretilseydi ne olurdu?” Biz sorduk. Görkemli bir tasarımın sizleri beklediğini söyleyebiliriz.

Ürettiği telefonların başarılı kameralarıyla ünlenen Apple, karşımıza Canon’un DSLR fotoğraf makinelerine benzer bir ürünle çıkarsa? İşte cevap…

Biraz ortalığı karıştıralım istedik. ABD’de gördüğümüz ikonik okul otobüslerini Ferrari üretseydi sizce nasıl olurdu? Yapay zekanın yorumu şu şekildedir:

Apple, oyun segmentine her zaman biraz mesafeli olmuştur. Yapay zeka: “Apple bir oyun bilgisayarı geliştirseydi nasıl olurdu?” Biz sorduk. Gelecekten bir sahne karşımıza çıktı.

Lamborghini’nin tasarımı her zaman savaş uçağı tasarımlarına benzer olmuştur. Peki ya Lamborghini doğrudan savaş uçağı üretseydi? Bu içerikte en sevilen tasarımlardan birini sizlere sunuyoruz.

Uzun yolların fatihi Mercedes’i uzayda görmek ister miydiniz? “Mercedes, SpaceX Falcon 9 roketini üretseydi nasıl olurdu?” Biz sorduk. Sanatsal bir eserle karşılaştık.

Lüks ve konfor denilince akla gelen ilk markalardan biri olan Rolls Royce üstün bir yat üretseydi sizce ne düşünürdünüz? O kadar güzel sonuçlarla karşılaştık ki sizlere 2 resim sunacağız.

Birçok kişi ürettiği eserlerle oldukça popüler olan Logitech’in başka ürünler de üretmesini istiyordu. Logitech’in bir SUV ürettiğini hayal etmek istedik. Midjourney’nin yorumu son derece başarılıydı.

Akıllı telefon sektörünün en güçlü iki ismi olan Apple ve Samsung arasında her zaman çekişme vardır. Peki ya bu çelişkileri bir kenara bırakıp Samsung’un iPhone’u yapmasına izin versek? Sizi tasarımla baş başa bırakıyoruz.

“Uzun ömürlü pilleriyle ünlü Duracell elektrikli araba yapsaydı ne olurdu?” Biz sorduk.

Tasarımları nasıl buldunuz?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu