Ekonomi

Sierra Bancorp üst üste 100’üncü üç aylık temettüsünü açıkladı

PORTERVILLE, Kaliforniya – Bank of the Sierra’nın holding şirketi Sierra Bancorp (NASDAQ:BSRR), hisse başına 0,23 dolarlık düzenli üç aylık nakit temettü ilan etti. Bu son açıklama, Yönetim Kurulu’nun şirketin 31 Aralık 2023 tarihi itibarıyla finansal performansı ve sermayesine ilişkin incelemesi sonrasında yapıldı. Temettünün 31 Ocak 2024 itibarıyla kayıtlı hissedarlara 12 Şubat 2024 tarihinde ödenmesi planlanıyor.

Bu temettü, Sierra Bancorp için değerli bir dönüm noktasına işaret ediyor ve üst üste 100’üncü üç aylık nakit temettüsünü temsil ediyor. Şirketin 1987 yılına dayanan sistematik nakit temettü geçmişi vardır ve 1998’den bu yana yıllık temettü ödemelerinden üç aylık ödemelere geçmiştir.

Sierra Bancorp’un ana iştiraki olan Bank of the Sierra, şu anda 47. faaliyet yılındadır ve merkezi Güney San Joaquin Vadisi’nde bulunan en büyük bağımsız bankadır. Kaliforniya’nın birçok ilçesinde tam hizmet şubeleri işletmektedir ve çevrimiçi bir şubenin yanı sıra Templeton, Kaliforniya’da bir tarımsal kredi merkezi ve Roseville, Kaliforniya’da bir kredi üretim ofisi dahil olmak üzere özel kredi hizmetleri sunmaktadır.

Bank of the Sierra, bir topluluk bankası olarak gücü ve performansıyla tanındı ve 2023’te Bauer Financial’dan 5 yıldız ve Kroll’dan BBB+ notu aldı.

Basın bülteni aynı zamanda tarihsel gerçekler olmayan ancak yönetimin gelecekteki gelişmelere ve bunların şirket üzerindeki potansiyel etkilerine ilişkin mevcut beklentilerine ve inançlarına dayanan ileriye dönük ifadeler de içermektedir. Bu sözler çeşitli risklere ve belirsizliklere tabidir ve fiili sonuçlar beklenen sonuçlardan farklı olabilir.

Bu makale yapay zeka yardımıyla oluşturulmuş, bir editör tarafından çevrilmiş ve incelenmiştir. Daha fazla bilgi için Şartlar ve Koşullarımıza bakın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu