Yaşam

Mayıs 2023 Aylık Burcum

Yılın ikinci tutulması bizleri karşılıyor. Mayıs 2023 gök kuvvetleri bizi aceleci kararlara karşı uyarıyor. Dürtüsellik bir dizi soruna neden olabilir: çatışmalar, anlaşmazlıklar ve mali kayıplar. Güvenle hareket etmek değerlidir, ancak aynı zamanda koşullara da dikkat edin.

Boğa burcundaki Güneş azim ve sıkı çalışma gibi nitelikler geliştirdiğinden, dünya işaretleri kazanan bir konumda olacak. Başarının gözden kaçmaması için doğru bir strateji geliştirmek değerlidir. Yaptığımız işle ilgili bilgi tabanını güçlendirerek başlamak her birimizin yararına olacaktır. Aile hayatlarımız, köklerimiz ve karmamızla ilgili değerli güçleri barındıran bir Ay tutulması olacak. Tutulmanın gücünü olumlu karşılayanların hayatlarında istikrar başlar. Eşlerin arasında özel bir bağ oluşur, cinsel çekim artar. Tüm sıkıntılı konuları kapatmanın ve alaka düzeyini yeni bir boyuta taşımanın zamanının geldiğinin bilinciyle sevgi dolu kararlar alınır.

Genel Bakış: Mayıs 2023 aylık burç ve özel astrolojik olaylar

Mayıs 2023 gök kuvvetleri her şeyi yeniliyor. Pek çok insan bu güçten ilham almalı ve güçlerini şaşmaz bir amaçla kullanmalıdır. Ancak bu durumda işler büyük başarıya dönüşebilir. Mayıs 2023 umut verici, buna değecek.

Mayıs 2023, yıl boyunca şimdiye kadar kaydettiğimiz ilerlemeyi gözden geçirme zamanıdır. Yılın geri kalanında hedeflerimize ulaşmak için rota düzeltmeleri yapabiliriz. Mayıs 2023 Burç Aylık burç yorumları ile Koç burcundan Balık burcuna kadar tüm burçlar için ay boyunca gerçekleşecek olası olaylar hakkında fikir verecektir. Gökyüzü mesajları, neye dikkat etmeniz gerektiğini önceden bildirecek ve ben de Mayıs ayının tadını doğru bir şekilde çıkarmanıza yardımcı olabilecek pozitif güçleri kullanmanıza yardımcı olmaya çalışacağım.

Koç burcu

Bir Koç burcu olarak, sorunlara ve insanlara daha sakin bir tavırla yaklaşmayı öğrenmelisiniz. İlerlemenin tek yolu bu. O zamanlar iş ve kişisel beklentiler de bundan daha iyi gider. Sağlık açısından burada yapmanız gereken tek şey uçlarınızı kontrol edip arada bir kendinize mola vermek. Şu an itibariyle, aşk tam olarak kolay değil. Bu kolayca değişebilir! Siz ve eşinizin birlikte daha fazla zaman geçirmeniz gerekiyor. Evden çıkın ve birlikte bir şeyler yapın. Biraz eğlenin ve birlikte rahatlayın. Siz ve eşinizin sonu zor zamanlarda sınanacak ama sonunda birbirinize daha da yaklaşacaksınız. Biriyle makul bir süre geçirdikten sonra Koç, aşk dağına yeniden tırmanıyormuş gibi hisseder. İş yerinde her şey aksamadan gidiyor mu? Mayıs ayında da bu formda devam edecek. Yıldızlar sizin lehinize iyi hizalanıyor. Uzmanlığınızı sergilemek ve yardımınıza ihtiyacı olabilecek meslektaşlarınıza rehberlik etmek için mükemmel bir fırsat. Aldığınız övgüler sayesinde bir iman dalgası hissedeceksiniz, ancak tartışma yağmuru başlarsa ayağınızı yere basmayın. Genel olarak işinize sakin yaklaşabilirsiniz. Mevcut hareket tarzınızı koruyun.

Mayıs 2023’te Koç burcu için değerli tarihler

-5 Mayıs : Aşk, havadadır! İstekleriniz yerine getiriliyor ve çevrenizdekilere olan ilginiz iyi durumda.

-13 Mayıs : Geçmişten makul bir şekilde öğrendiklerinizi yapar bir biçimde sevdiklerinizle iletişime geçebilirsiniz. İyi niyetiniz ailenizdeki ilişkileri de geliştirecektir.

– 15 Mayıs : Müzakerelerde ve fikir alışverişinde yaşanan gecikmelerden sonra tartışmalar yeniden başlar. Bilinçaltınızdan gelen bazı mesajları sezginize bağlayarak hayatınıza yön verirsiniz.

– 18 Mayıs : İmkanlarınızı ve olasılıklarınızı abartmamaya dikkat edin. Bir projeyi çalıştırmak için, bir forma çok hızlı takılıp kalmamak için işlemin maliyetini dikkatli bir şekilde hesaplayarak başlayın.

-23 Mayıs : Sahip olduğunuz güce dair çok iyimser bir bakış, çok fazla harcama yapmanıza neden olur. Dikkat olmak.

Boğa burcu

Mayıs ayında, kişisel kişilerinizi yeniden başlatmak ve yapılandırmak mümkündür. Tüm iş seçeneklerinizde erişilebilir ve sadık seçimler yaparak başarı çıtasını yükseltebileceksiniz. Doğru hareket tarzı size çok şey kazandıracaktır. İş hayatınızda asla başkaları için risk almamalısınız.

Eşinizle veya sevgilinizle keyifli vakit geçirmeye ne dersiniz? Aşk Tanrıçası, Mayıs 2023’te tüm Boğaları romantik sevgi dolu bir başarı ile kutsar. Siz ve sevgiliniz birlikte pek çok samimi anın tadını çıkarırsınız. Eşinizle geçireceğiniz güzel ve keyifli saatler, Venüs aşk hayatınızı 5 Mayıs’tan itibaren yapılandırır ve korur. İkiniz de özel bir akşam yemeği planlamanın heyecanını yaşarsınız.

Mayıs 2023’te Boğa burcu için değerli tarihler

-5 Mayıs : Potansiyelinizi, yeteneklerinizi, isteklerinizi ve zekanızı tam olarak ifade etmek için çıkarlarınızı savunan arkadaşlarınıza güvenmediniz. Hayallerinizi mutlak gerçeklikle karıştırmayın.

-13 Mayıs : Açıklamalarınızı kibarca yapın, muhataplarınızı dinleyin ve projelerinizi gerçekçi bir şekilde sunun. Sınırlarınızın farkında olmaya devam ederseniz, hedeflerinize ulaşacaksınız.

– 15 Mayıs : Artık ne yapılacağı, hangi mesajların iletileceği konusundaki derin kanaatlere ve tereddütlere son verme zamanı. Tartışmalar uzarsa daha akıcı bir yönetmene ihtiyaç duyulacağını unutmayın. Projelerinizin savunma döngüsünü en iyi şekilde değerlendirin.

– 18 Mayıs : Her şeyi ilk sıraya koymaya çalışın. Otoriteye veya tekliflerinize pek açık olmayan bir gruba çok fazla empoze etmeye çalışmayın. Hedeflerinize ulaşmanın en iyi yolu, yolunuzu zorlamamaktır. İletişim ve sakinlik size çok şey katacaktır.

-23 Mayıs : Evde gergin davranışlara dikkat edin. Çok fazla otorite yansımalara neden olabilir. Projelerinizin işinizde ne kadar etkileyici olduğu konusunda onları şaşırtmaya çalışmak yerine onları ikna etmeye odaklanın. Uyumlu testlerden daha fazla gerilim yaratma riskiyle karşı karşıya kalırsınız.

Uranüs sizi hayata ve diğerlerine yeni bir yaklaşım benimsemeye itiyor. Daha fazla bağımsızlık ve özgürlük talep etmek için bu itici güçten yararlanın ve yerinizi alın.

İkizler burcu

Mayıs, Jüpiter’in Koç burcundaki son ayıdır. 16’sından önce takviminizi ve kişi listenizi doldurmanın zamanı geldi! Güneş İkizler’de ve Mars Aslan’da bu fırsatlardan en iyi şekilde yararlanmanıza yardımcı olacak. Dinamik ve aceleci güç size ilham verebilir, ancak yine de durup düşünmeye değer. Gerçekte neyin başarılabileceğini belirlemek için topladığınız tüm bilgileri filtreleyin. Satürn uyumsuzlukları sizi yakından takip ediyor, bu yüzden buna dikkat edin. Kasıtlı olarak hayatınızı zorlaştırmazlar. Seni incitecek bir yere gitmemen için planlarını bozarlar. 7 Temmuz’a kadar son söz sizde. Aşk söz konusu olduğunda, istediğini elde edersin. O zaman ortam çekiciliğini kaybedebilir, donuk ve cansız hale gelebilir. Bu olumsuzluklara odaklanmak yerine mum ışığında yemeklerin olumlu yönlerini bulmaya çalışın. Mayıs umut verici bir ay gibi görünüyor. Günlük kolaylıklar deneyimlediğiniz bir şeydir. Hedeflerinize ulaşmak için mükemmel bir iş çıkardınız. Yine de, 17’sinden itibaren ani bir duraklama var gibi görünüyor. Şimdi devam etmeyin. Son birkaç ayda yaptığınız her şeyi yeniden değerlendirin ve düzenleyin. Bundan sonra, gerçekten değerli olan şeylere dikkat edebilirsiniz ve geri kalan planlarınızın başarılı olma olasılığı daha yüksektir. Romantik çıkarlar, banka hesabınız için oldukça değerli olabilir. Verirken fazla ileri gitmeyin ve aynı zamanda maceracı duygularınızı dizginlemeye çalışın.

Mayıs 2023’teki değerli tarihler:

– 5 Mayıs :Cazibeniz, kendinize gerçek demeniz, herkesin hemfikir olduğu bir proje etrafında toplanmanızı sağlar.

– 13 Mayıs : Daha fazlasını başarmak için erdemlerinizle övüneceksiniz, ancak ölçülü kalacaksınız. Perde arkasında çalıştığınızda, başarı arkasından gelecektir.

15 Mayıs : Bazı tartışmalar perde arkasında yatışsa da ilişkiler yeniden başlayacak. Tartışmaları enerjik bir şekilde yeniden başlatmak için bundan yararlanın.

-18 Mayıs : İş ve aile hayatınızda işleri hızlandırmaktan kaçının. Projelerinizin zorluklarla karşılaştığını hissediyorsunuz. Bu durumda, kendinizi kenarda bulmaktansa çözmek için zaman ayırmayı tercih etmelisiniz.

-23 Mayıs : Aile baskısı sizi rahatsız ediyorsa sesinizi yükselterek çözebilirsiniz. Yolunuzu zorlamak için herhangi bir rastgele girişimden kaçınılmalıdır.

Mayıs, kendi içinizin derinliklerine inmenin ve bilgelik kazanmanın bir yolu olarak sizi burada ve şimdinin tadını çıkarmaya teşvik ediyor.

Aklınızı gerçekten yapabileceğiniz şeylerde tutun. Satürn’ün engelleri, herhangi bir çabada aşılması gereken bir engel olacaktır. 2023 İkizler tahmini, Satürn’ün bilge danışmanının rehberliğinde tamamen gerçekçi fırsatların değerlendirilmesini önerir.

Kanser

16’sında, Jüpiter’in Koç burcundaki etkileri daha az etkili olacak. 17’sinden itibaren, Boğa burcundaki Jüpiter yolunuza pozitif güç göndererek tekrar yolunuza devam etmenize yardımcı olacak. Balık burcundaki Satürn ile Yengeç burcundaki Mars arasındaki açıya bakarsanız, yakın gelecekte kendinizi çok daha iyi hissedeceğinizi iddia edebilirsiniz. Görünürde hiçbir sebep yokken başınıza kötü şeyler geldiği duygusu yavaş yavaş dağılır. Başınızın üzerinde şanslı bir yıldız varmış hissi onun yerini alıyor. Bu sempati, mizah ve şans atmosferinde hayatınız yeni bir anlam kazanıyor. Başka bakış açılarına maruz kalmak, ufkunuzu genişletmenin ve becerilerinizi ve bilginizi kullanmanın yeni yollarını bulmanın harika bir yoludur. Jüpiter’in Koç burcundaki zor konumunda sebat etmek için yalnızca birkaç gününüz daha var. Bu yüzden ne kadar çekici olursa olsun pes etmemelisiniz. 17 yaşında, daha pürüzsüz hissetmeye başlayacaksın.

Elverişli faktörlerin ortaya çıkmasının bir sonucu olarak, altyapı, aksi halde var olacak olan baskılara ve zorlanmalara dayanacaktır. Uyumun ve karşılıklı saygının hakim olduğu bir ortamda çalışmanın keyfini yeniden keşfedeceksiniz. Bu segmentte finansal başarı var, ancak maliyetlerinizi düşük tutabilirseniz. Göksel mesleğinizde büyümeniz için size heyecan verici fırsatlar sunulabilir. Çalışma formülünüz başarıya götürmesi beklenen bir yöntemdir. İnisiyatif alır ve işleri profesyonel bir şekilde halledersiniz. Muhtemelen çok fazla saat harcayacaksınız ve bunun için finansal ödüller alacaksınız. İster iş ister kariyer olsun, mevcut arayışınızda çok başarılı olduysanız, yeni bir yere taşınarak bundan yararlanmaya karar verebilirsiniz. Sonunda, önünüze daha fazla fırsat çıkacak, bu yüzden buna değecek. Bu ay seyahat edebilirsiniz ki bu oldukça avantajlıdır. Bu ay büyük bir amaç gerçekleştirilmelidir.

Ortaya çıkan fırsatları karşılamak için zaman ayırın. Sandığınızdan çok daha faydalı olacaklar.

Hedeflenen enerjinizi kullanın ve ayın pozitif güç dalgasında sörf yapacaksınız.

aslan

16’sına kadar Koç burcundaki Jüpiter size hareket alanınızı genişletmek için fırsatlar sunmaya devam ediyor. Ardından şanslı yıldız Boğa burcunda Uranüs, Merkür ve Güneş ile kavuşuyor. Bu geçiş fikrinin, değişmesi gerekeni düzeltme dürtüsünü kaybetmenize neden olması anlaşılır bir şey. Vazgeçmek veya hayal kırıklığı karşısında harekete geçmek yerine seçeneklerinizi yeniden gözden geçirin. Birikmiş gecikmeler, nihai teklifleri yumuşatmak için bir fırsattır. Normalde projelerinizi reddeden insanlardan destek alın. Bunu başarmak için, ayrılan süre geçene kadar konuyu kesin olarak tartışmaktan kaçının. Etrafınızdakilerin geri bildirimlerini dikkate alırsanız doğru yolda olursunuz.

16’sına kadar her şey güzel olacak. İşte o zaman işler zorlaşmaya başlar! Talihsizlikle savaşmaya çalışmak yerine, bu enerjiyi bir çözüm bulmak için kullanın. Bir projede ilerleme durursa, onu düzeltme şansını boşa harcamayın. Bu tavsiyeye uyarak elde ettiğiniz sonuçlara ve elde ettiğiniz başarı düzeyine hayran kalacaksınız. Hayatın gereklilikleri finansal olarak karşılanabilirken, artık büyük satın almalar yapmak için iyi bir zaman değil. İşleri bir süre erteleyin ve bu zamanı işinizin tamamlandığından emin olmak için kullanın.

Film tadında bir romantizm Mayıs ayında sizleri karşılıyor. Romantizm bağınızda destansı olabilir.

Aslanlar, fikirlerini işlerinde uygulama konusunda özgüvene sahiptir ve projeyi sonuna kadar götürme konusundaki kararlılıkları bu ay meslektaşlarını genellikle şaşırtacaktır. Elbette bunu meslektaşlarının yükünü hafifletmek istedikleri için değil, proje bittikten ve sunulduktan sonra başarının ihtişamını yaşayabilecekleri için yapıyorlar. İnsanlar izliyor olacak ve proje nedeniyle kaçak avlanma girişimleri bile olabilir. Acele etme; bunun yerine durun ve her şeyi uygun şekilde değerlendirin.

Mayıs 2023’te Aslan için önemli tarihler

20 Mayıs : Mars Aslan’a Giriyor. Önümüzdeki birkaç hafta boyunca, yaratıcı arayışlar için güç kazanabilir, yeni hobiler keşfedebilir veya eski hobilere daha fazla zaman ayırabilirsiniz. Aslan hem sevgiyi hem de kalbi yönettiği için, şefkatli, romantik olmak ve kalbinizin sesini dinlemek için daha fazla motivasyon sizi karşılıyor.

20 Mayıs:Mars Aslan’da Kova burcundaki Plüton’un karşısında

Aslan burcuna yeni gelen Plüton ve Mars söz konusu olduğunda zor bir açıdan daha fazla çaba sarf edilebilir. Kendinize karşı dürüst olmaya çalışın çünkü bir orta yol veya anlayış bulmakta zorlanabilirsiniz ve başkalarının sizinle ilgisi olmayan şeyleri üzerinize yüklemesine izin vermeyin.

22 Mayıs:Güneş İkizler’de Mars Aslan’da

Bol miktarda enerjiniz olabilir ve fiziksel aktiviteler yapmaya odaklanmaktan zevk alabilirsiniz. Koşmak, yürümek, dans etmek veya fiziksel gücünüzü tüketebilecek başka herhangi bir şey için dışarı çıkmak isteyebilirsiniz.

Alçakgönüllülük geliştirin; Mayıs 2023 sizin ayınız olacak. Başarınız, sevdiğiniz insanların söyleyeceklerini duyma kapasitenize bağlıdır.

Başak

Mayıs 2023’teki netlik paha biçilmez olacaktır. Bu her bakımdan geçerlidir. Kişinin planladığı olaylar gerçekleşecekse ilgi eksikliğinin giderilmesi gerekir. Mükemmel bir zihinsel ve fiziksel gelişim gösteriyorsunuz ve yeni aktiviteler deneyerek kendinizi zorlamanız, gelişiminiz için oldukça faydalı.

Bu ay iş hayatınızda çalkantılı bir ay olacak. Uyanık olun ve gardınızı düşürmeyin. Mayıs 2023’te size sorun çıkarmak için bekleyen bazı kıskanç iş arkadaşlarınız olduğu için gözünüz birlikte çalıştığınız bireylerde olsun. Mali açıdan işler iyi gidiyor, ancak yine de banka hesabınıza göz kulak olmanız gerekiyor. Merkür, her zamankinden daha sık anlamsız alımlar yapmanıza neden olabilir ve bu da ay sonuna kadar finansal zorluklara yol açabilir. Bazı açık hava etkinlikleri yapmak için daha ılıman sıcaklıkları ve güneşli gökyüzünü bahane olarak kullanın. Bu ay Başakların birçok sorunu çözmesini kolaylaştıran tonlarca motivasyon var. Dışarıda bir geziye çıkın ve doğa tarafından yenilendikçe güç ve dayanıklılık seviyenizin arttığını hissedeceksiniz.

Mayıs 2023’te Başak için değerli tarihler

26 Mayıs:Ay Başak Burcuna Giriyor

Teknolojiniz, arabanız veya kaportanız ne olursa olsun, rutin bakıma yönelmek için iyi bir zaman olabilir. Yolda daha büyük bir şeyi engelleyebilecek küçük şeylere dikkat edin.

27 Mayıs:Ay Başak’ta İlk Dördün

Önümüzdeki hafta ayrıntılarda küçük ayarlamalar gerekebilir ve başlangıçta düşündüğünüzden daha fazla iş olabilir, ancak bunu görebilir ve halledebilirsiniz.

Terazi

İlişkilerinizde kaybettiğiniz şefkati geri kazanmanın zamanı geldi, böylece gerilimi hızla azaltabilirsiniz. Merhamet olmadan, saygıyı yeniden kazanmak ve ben merkezli yolunuzu terk etmek imkansızdır. Ayrıca daha önce gözden kaçırmış olabileceğiniz şeylerin ayrıntılarını da ortaya çıkarır. Hayatınıza daha fazla istikrar getirmek esastır. Bazen vücudunuzdan çok şey istemek ve beklemek olabilir. Bunun tersi doğrudur: Birçok insan haftalarca herhangi bir rastgele fiziksel aktivite yapmaz. Ortada bir yere ulaşmak için gerçek bir çaba gösterin.

Mayıs 2023’te bir spor salonuna katılmak olağanüstü bir başlangıç ​​olacak. Eğitmeniniz ile birlikte kendi hedeflerinizi hızlıca belirleyip gerçekleştirebileceksiniz. Şu andan itibaren, formda kalmak sadece düzenli eğitim ve bir rutine bağlı kalmayı gerektiriyor. Tamamlayıcı bir strateji olarak, refahınızı iyileştirmek için hayatınızı değiştirmek kesin bir fayda sağlayabilir. Bir Terazi olarak, romantik bir bağ paha biçilmezdir. Sonuç olarak, kendileriyle gurur duyma duygularını kaybedebilirler. Hayıra evet demeyi tercih ederler, bu yüzden romantik bir teklife ‘hayır’ demekte zorlanabilirler. Yargılamak için Terazi her zaman her seçeneğin avantajlarını ve dezavantajlarını tartmalıdır.

Mayıs 2023’te Terazi için değerli tarihler:

5 Mayıs : Duygusal bağlarınız doğru yönde gelişiyor ve son zamanlardaki bazı yarışmalar tazeleniyor. Bu, diğer bireyle iyi geçinmek, rütbeler getirmek, taahhütlerde bulunmak ve birlikte iyi vakit geçirmek için ideal bir zamandır.

-13 Mayıs :Hareketli bir günlük rutinin size dayattığı katılığı, çekiciliğinizi kullanarak yumuşatmak ve ev işlerini sorunsuz bir şekilde halletmek için kullanmalısınız.

– 15 Mayıs : Etrafınızdakiler gücünüzü ve hizmetinizi takdir ediyor. Sürüklenen müzakereler daha aktif bir şekilde yeniden başlar.

– 18 Mayıs : Geri tepebilecek herhangi bir güçlü yaklaşımdan kaçının. Aşkta veya başka bir yerde, zor yoldan ziyade sakin bir bağlantı yöntemi seçin.

-23 Mayıs : Gücü veya parası olanlara projelerinizi finanse etmeleri için baskı yapmayın. Bir duvara çarpabilir ve günü hayal kırıklığına uğramış ve hüsrana uğramış bir şekilde sonlandırabilirsiniz.

Terazi için faydalı ipuçları:

Fırtınalı bir bölgede seyahat etmekten kaçınmak için bu sinir bozucu modelin gerekli olduğunu kabul edin. Nasıl? Yalnızca sık teması sürdürerek bir ilgi canlı kalabilir.

Hızla gelişen duruma ayak uydurabilmek için tüm kaynaklarınızı bir araya getiriyorsunuz. İz bırakacaksınız ve ideal geleceğinizin kapıları açılacak. Duygusal kargaşa sağlığınızı tehdit ediyorsa, gerginliğin açık bir düşmanlığa dönüşmesine izin vermek yerine sakin bir tavır takın.

İpuçları: Kendinize sadık kalın ve büyük riskler almayın. Terazi adamı sonunda gücünü toplamalı ve eşiyle bekleyen sorunları netleştirmelidir, ancak bu formda yine uygun bir bağlantı ve gerçek uyum yaratılır.

Akrep

Akrep Mayıs 2023 Bağlantılarda var olan sorunları hafifletecek güçler sizi karşılıyor. Jüpiter’in yardımıyla işler daha keyifli hale gelecek. Daha nice başarılar olacak. Önünüze çıkması muhtemel projeleri üstlenirken daha dikkatli olmanız en doğrusu olacaktır. Üçüncü hafta ve 2023 Merkür gerileme tarihlerinin ardından tüm uygun projelere şans verilmelidir. 2023 için Akrep Aylık Burç, Akrep bireylerinin refahı için rastgele yeterli beklentiler sunmaz. Kronik rahatsızlıkların tekrarından gezegen konumları sorumlu olacaktır. Her zaman tıbbi yardıma ihtiyacınız olabilir. Mayıs 2023, profesyonellerin kariyer beklentileri için harika bir ay öngörüyor. Sanatsal arayışlara dahil olan insanlar, arayışlarında parlayacaklar. Mesleğinizde mükemmel olabilmek için meslektaşlarınız ve üstlerinizle uyumlu ilişkiler içinde olmanız çok değerlidir.

Kariyer gelişimini kolaylaştırmak için seyahat etmek oldukça karlı olacaktır. İş veya yer değiştirme fırsatları olacaktır. Bu önemlidir ve uygun şekilde değerlendirildikten sonra ele alınmalıdır.

Astrolojik ipucu: İyi nitelikleri takdir etmek için harcanan zamanın ölçüsü ile kişinin geliştirdiği fiziksel gücün ölçüsü arasında doğrudan bir ilişki vardır. Şimdi işler istediğin gibi gitmezse umudunu kaybetme; Akrepler, Mayıs 2023’te aşkı bulacak.

Uranüs, siz veya daha fazla bağımsızlığa sahip olduğunu iddia eden diğer kişi olsun, bu eğilimi güçlendirir. İlişkinize daha fazla derinlik katmak ve geleceğinizi doğru yola koymak istiyorsanız, ikinizin de daha fazla özgürlük ve bağımsızlık kazanması gerekiyor.

Mayıs 2023’te Akrep için değerli tarihler:

-5 Mayıs:İlişkileriniz gelişecek, keyifli bir atmosfere sahip olabileceksiniz ve bazı olaylar memnuniyet seviyenizi artıracaktır.

-13 Mayıs: Aşk hikayelerinizi veya çocuklarınızla olan bağlarınızı küçümsemek söz konusu olmamalı. Yüzeysellikten kaçınacak ve kalıcılıklarının temel kriteri olan sevgi dolu bağlantılar arayacaksınız.

– 15 Mayıs: Bu günlerde değişiklikleriniz devam ediyor. Sevgi dolu bir ideale ulaşmak, hikayelerinizi yüceltmek çok çaba gerektirir.

-18 Mayıs:  Kimine göre akıntı başkasıyla harika, kimine göre ailevi sorunlara tartışmalara hakim olmaya çalışmadan yaklaşmak gerekiyor.

-23 Mayıs: Bu tarihte oybirliğiyle onaylanmayan gücün kötüye kullanılmasına dikkat edin. Güçlerinizi savunmak için resmi olmalısınız ve sizi zorlamadan ikna edecek şekilde ilerlemelisiniz.

yay Burcu

Mayıs 2023’te Satürn ve Jüpiter, birincil gezegen yöneticileri gibi görünüyor. Ay ilerledikçe, Satürn’ün çok çeşitli sonuçları olacaktır. Hayatınızın her anı neşe ve acı ile dolu olacak.

Mars’ın daha somut yönleri, zorluklar karşısında motive ve başarılı kalmanıza yardımcı olacaktır. Daha fazla güç olacak ve yeni yaklaşımlar benimsenebilecek.

Mayıs 2023 Yay burcu, tam sağlık faydalarına işaret ediyor. Daha önce tedavi edilen hastalıkların geri dönüşü olmayacak, bu büyük bir nimet. Doktora hızlı bir şekilde ulaştığınız sürece, küçük sağlık sorunları birden fazla ciddileşmeyecektir.

Yay burcunda bu ay göz enfeksiyonu mümkündür. Finansal açıdan Yay burcunun parasal gelişmelerden gelen hoş etkileri sizi karşılıyor.

İpuçları: Sıkı bir diyet ve antrenman programı uygulamakta fayda var. Bu sizi yeterli fiziksel formda tutacaktır. Yoga ve meditasyon zihinsel sağlığınıza büyük ölçüde yardımcı olacaktır. Sağlıkla, açık hava etkinliklerine ve maceralı sporlara odaklanabilirsiniz.

Yay burcu için değerli tarihler:

-5 Mayıs:Duygularınız hakkında konuşmak, kendinizi ifade etmek, kendinizi adamak ve yaratıcılığınızı geliştirmek için bundan yararlanın.

-13 Mayıs:   Ailenizdeki şeyleri değiştiren bir şeye dönüştüreceksiniz. Bazı problemler çözülemez görünüyorsa, onları çözmek için sezgilerinize ve duygusal strateji anlayışınıza güvenmezsiniz.

– 15 Mayıs: Ailenizle günlük aktivitelerinizde, özel hayatınızda ya da işte, daha fazla akışkanlık, daha fazla hareket özgürlüğü ile yenilenmenin tadına varacaksınız. Yaşam koşullarınıza ve çevrenizdekilere uyum sağlamak için bundan yararlanın.

– 18 Mayıs:   Sevdikleriniz üzerinde baskı kurma eğiliminizi onaylamıyor ve gücünüz birleştirici değil. Evdeki atmosferi uyumlu hale getiren her şeye açık olun.

-23 Mayıs:  Hırslarınızı savunmak için fazla ileri gitmeyin, biraz meydan okumayı göze alın ve etrafınızdakileri harekete geçirin.

Yay Burcuna Faydalı Öğütler:

Satürn, bağımsızlığınızın ürettiği olumsuz etkileri ortaya çıkarmaya başlar. Bu nedenle, kendinizi yalnız bulmaktan kaçınmak istiyorsanız, istikrarlı bir yaşamın tüm faydalarını görün.

Yay, profesyonel başarısızlığı ve bunun sonucunda ortaya çıkan hayal kırıklıklarını özel aşk mutluluğuyla telafi edebilir. Bu nedenle, işler profesyonelce yolunda gitmezse umutsuzluğa kapılmayın ve evinize dönmeyi sabırsızlıkla bekleyin. Çünkü burada sağlıklı bir istikrar sağlayan Yay burcunu büyük mutluluklar beklemektedir. Bu nedenle istikrar, ayın sihirli kelimesidir. Bu nedenle, rahatlamak ve kendinizi kapatmak için partnerinizle uzun yürüyüşler yapmanız önerilir.

Oğlak

Oğlak burcu için, Mayıs 2023 Ayın ikinci haftasından sonra Jüpiter, burçlara göre neşenin geri gelmesine yardımcı olacak. Zorluklara rağmen, insanlar umutlu olmaya devam edecek. Her şey dostça çözülecek ve tolerans seviyeniz çok yüksek.

Mayıs 2023’te Oğlak burcunda ayın ikinci haftası, burçlara göre Jüpiter neşenin canlanmasına yardımcı olacak. Tüm zorluklara rağmen, insanoğlu iyimser bir bakış açısını sürdürecektir. Her şey dostane bir şekilde çözülecek ve hoşgörü seviyeniz çok yüksek.

Meslektaşlarınızın ve yönetimin yardımıyla, hedeflerinize ulaşmakta sorun yaşamazsınız. Bazı riskler alma zamanı; artık utanmaya yer yok.

İşinizi ilerletmek için bir geziye çıkmak, başarılı olmanıza yardımcı olacaktır. Bölümde arkadaş edinmek, seçtiğiniz alanda ilerlemenin olağanüstü bir yoludur. Günü yakalama zamanı!

Bırakın size en yakın olanlar ve bu gün tanıştığınız kişiler hassas yönünüzü görsün, peşin hükümlerden kurtulun, ikinci kez bakın ve keşfedilmemiş bir alana ilerleyin; Nasıl ki doğal dünya her mayıs ayında tazelenip canlanıyorsa, siz izin verirseniz hayatınız da yenilenip yeniden doğabilir. Yeni bir şey denemek için cesaret ve güveni toplarsanız, fırsatlar kendiliğinden ortaya çıkacaktır.

Mayıs 2023’te, en derin duygularınızı deşifre edeceksiniz ve onları kilitli tutmaktan kaçınabilir, bunun yerine niyetlerinizi ve duygularınızı başkalarıyla paylaşabilir ve profesyonelce geri çevirebilirseniz, hiçbir şey yeni bir ilişkinin önünde duramaz. Bu yeni keşfedilen alan, romantik olanlar da dahil olmak üzere mevcut ilişkilerin daha da güçlenmesini ve yakınlaşmasını sağlar. Motive olun ve hayatınızdaki her şeyi mikro düzeyde yönetme ihtiyacından kurtulun; bunun yerine, gücünüzü kendi hayatınızı değerlendirmeye yönlendirin ve kaybettiğiniz ivmeyi yeniden kazanın. Bu, Mayıs 2023’te Oğlakları bekleyen hoş sürprizleri tam olarak takdir etmenizi sağlayacaktır.

Oğlak burcu için değerli tarihler:

-5 Mayıs:Yaşam koşullarınızı, kişisel gelişiminizi ve tutumunuzu geliştirirsiniz.

-13 Mayıs:   İkili ilişkilerinizde karşınızdakini dinleyerek aradaki buzları kıracak, eşinizle, çocuklarınızla ya da sevdiklerinizle tartışmalara gireceksiniz. Nazik sistemi tercih edeceksiniz.

– 15 Mayıs: Tartışmalar ve fikir alışverişi size çok şey katacaktır. Karşı tarafı romantik fikir ve tekliflerinizin uygulanabilir olduğuna ikna edersiniz.

– 18 Mayıs:Çocuk sahibi olmak ya da alevi yeniden alevlendirmek istiyorsanız, yakın tarihli bir yarışma sizi heyecanlandırıyorsa, kendinizi kontrol edilemeyen duygulara kaptırmayın.

-23 Mayıs: Diğer kişiyi isteklerinize uyması için zorlamayın. Paylaşıp paylaşmadıklarını kendinize sorun. Bu önlem sizi büyük bir dertten kurtaracaktır.

Oğlak Burcu İçin Faydalı Nasihatler

Mayıs 2023, sahip olabileceğiniz sorunları çözme zamanıdır. Bu, vücudunuza fazladan gerginlik yüklemek için iyi bir ay değil. Bu ayın iyi geçmesini istiyorsanız, huzur ve sükunete ihtiyacınız var.

Sizden istediklerini elde etmek için sizi duygusal olarak manipüle ederler. Bu sefer liderliği sen alıyorsun. Nasıl? Kişinin yatırımlarının doğru zamanlaması.

Kova

Eylemlerinize odaklanın ve tüm potansiyelinize ulaşın. Şimdi bunun gerçekleşmesi için mükemmel bir zaman. Ancak kurumsal ilişkiler ve ittifaklar da gözden kaçırılmamalıdır. İçinde bulunduğumuz an, sosyal çevrenizi genişletmek ve yeni beceriler öğrenmek için idealdir.

Sonunda, daha parlak günler önümüzde. Son zamanlarda yıldızlar size destek oluyor ve romantik hayatınızda işler daha da kötüye gitti. Ancak, dalga değişti ve Kova artık her zamankinden daha yumuşak aşk beklentilerine sahip. Sadece fırsatı yakala; Bu harika olasılığın sizi es geçmesine izin vermeyin ve gerekirse size uygun bir hayat arkadaşı bulmak için inisiyatifinizi kullanın. Gelecek size şanstan başka bir şey getirmez. Şansınızdan en iyi şekilde yararlanın; hatta şansınızı biraz daha zorlamayı denemelisiniz; aşkınız yaşama kararlılığınızı tazeleyecek.

Ancak iş yerinde işler pek parlak görünmüyor. Ancak, şu anda bu endişelenecek bir şey değil. Havalı kal; 2023 yılının Mayıs ayında işyerinde bazı küçük ‘huzursuzluklar’ olabilir.

Yıldızlarla karşılaştırıldığında, tüm iş arkadaşlarınız ilgi alanlarınızı ciddiye almıyor. Sadece değerli konularda emanet ettiğiniz kişiler hakkında iyi düşünmelisiniz. Her durumda, tüm inancınızı iş arkadaşlarınıza bağlamamanız gerektiğini söylemek inandırıcıdır. Sağlıklı bir çalışma ortamı sağlayarak bu Mayıs ayında tükenmişliği önleyin.

İpuçları: Kendinize her yönden dikkat ederseniz, harika zaman geçireceksiniz! Mayıs, eşler için sevgi ayıdır, tadını çıkarın ve eşinize mümkün olduğunca çok sevgi gösterin. Bekarlar için dinlenmenin tadını çıkarmalısın çünkü sevdiğin kişi için mükemmel bir eş gibi görüneceksin.

Bir Bağda: Durum, ailede bir şeyi değiştirme girişimlerinizi destekliyor. Ama kimsenin umurunda olmayacak çünkü herkesin faydalanacağı bir şey sunacaksınız.

Bekar: Ailenizden bağımsızlaşmanızı sağlayacak bir proje hakkında sevdiklerinizle konuşuyorsunuz. Ayın 15’inden ve özellikle 26’sından itibaren tartışmalar daha akıcı hale geliyor.

Kova Burcu İçin Değerli Tarihler:

-5 Mayıs: Sevdiğiniz kişiyle veya çocuklarınızla sıcak sohbetler, duygularınızı coşkuyla ifade ediyorsunuz. Herkesin memnuniyeti için bir paylaşım günü bekleniyor.

– 13 Mayıs : Paranızı amaçları göz önünde bulundurarak yönetirsiniz. Konuyla ilgili iletişime geçtiğinizde sizi endişelendirmeden önlemlerinizin devam etmesi gerektiğini anlayan sevdikleriniz.

– 15 Mayıs : Aile tartışmaları sakinleşirse, daha aktif bir biçimde devam edeceklerdir. Gücünüzü mali durumunuzu yönetmek veya potansiyelinizi geliştirmek için kullanacaksınız.

-18 Mayıs : Takıntılı niyetleriniz, ruh halinizi iletişimde olduğunuz insanlara empoze ettiğinizi takdir etmeyenler bağlantılarınızı koparmasın. Niyetinizi netleştirin ki sizi anlasınlar.

-23 Mayıs :Tartışmalara yaklaşımınız, istenen orta yolu bulmanın anahtarı olacaktır.

Kova Burcuna Faydalı Öğütler:

Eylemlerinize odaklanın ve tüm potansiyelinize ulaşın. Ayın bu zamanında imkansız değil. Ancak kurumsal temaslar ve ittifaklar da göz ardı edilmemelidir. Sosyal çevrenizi genişletmek ve yeni beceriler öğrenmek için mükemmel bir fırsat.

Bu ay Uranüs’ten bir ültimatom bekleyebilirsiniz. Bundan kaçınmak için özerklik duygunuzu azaltın. Eski olduklarını düşünseniz bile diğer insanların bakış açılarını dinleyin.

balık Burcu

Mayıs ayında canlılığınız ve yaşama sevinciniz sayesinde kendinizi yeni projelere adayabilir ve muhtemelen yeni bir meslek bulabilirsiniz. Bu ay yaratıcılık kesinlikle ön planda.

Profesyonel olarak, Mayıs 2023 Balık burcundan çok şey istiyor. İşinizde güçlü bir şekilde zorlanacaksınız, bu nedenle bazen çok hevesli ve vicdansızca çalışıyorsunuz. Kendiniz için yarattığınız zaman baskısına dayanabilmek ve stresli durumlarda bile zihninizi açık tutabilmek için gücünüzü iyi dağıtmalı ve bir anda çok fazla iş almamalısınız. İşten uzaklaşmak ve yenilenmek için her zamankinden daha fazla zamana ihtiyacınız olduğu hissine kapılıyorsunuz.

Zihniniz fikirlerle dolup taşıyor olabilir, ancak vücudunuzun bir molaya ihtiyacı var. İçgüdülerinizi dinlemezseniz, bu uyumsuzlukla uzun süre uğraşırsınız. Aynı anda çok fazla şey yapmaya çalışmak, sağlıksız alışkanlıklara dönme olasılığınızı artırır. Fiziksel aktivitenizi artırmak ve israf edilen gıda alımını azaltmak için sağlığınızı iyileştirecek adımlar atmazsanız sağlığınızın bozulması kaçınılmazdır. Dinlenme şu anda en iyi arkadaşın ama sana en yakın olanların sözlerinde de güç bulabilirsin.

Mayıs 2023 değerli tarihler:

-5 Mayıs:Kaynaklarınızı sevdiklerinizi şımartmak, yaşadığınız çevreyi güzelleştirmek ve ortamı ısıtan bir merhamet ikliminden sevdiklerinizin faydalanmasını sağlamak için kullanırsınız.

-13 Mayıs : Duygularınız hakkında daha olgun bir şekilde konuşacaksınız. Geliştiniz ve bağlantınızda aldığınız yolu ve edindiğiniz deneyimleri hesaba katıyorsunuz.

– 15 Mayıs: Aşık olarak, bir ideali gerçekleştirmeyi ve hedefe yaklaşmayı arzularsınız. Tartışmalar Nisan ayından beri devam ediyorsa bugün yeniden başlayacak, ölçülü hareket edin.

-18 Mayıs: Gönderileri karıştıran subliminal mesajlara dikkat edin. Sezgilerinizle temasa geçin ve bağlantıya değer verin.

-23 Mayıs: Konuşmanız dikkat çekmenize izin veriyorsa, bugün mesajlarınızın iyi karşılanıp karşılanmayacağını belirler. Oybirliğiyle olmayan agresif bir ton benimsemeyin.

Faydalı ipuçları:

Gerçek arkadaşlar istikrarsız bir dünyada sallanmak üzeredir. Dikkatsiz insanların etrafında olmak, buz üzerinde kaymak üzeredir. Kaybolmamak için konuşmalarınıza daha fazla derinlik katın.

Sevdiklerinize çok iyi bakarsınız ve Venüs çekiciliğinizi takdir eder. Şans senden yanaysa aşk seni bulabilir. Adım atmaktan ve değişiklik yapmaktan korkmayın!

Gökyüzü rehberimiz ve yolumuzu aydınlatsın.

instagram

Youtube

‘Bu makalede öne sürülen fikir ve yaklaşımlar tamamen yazarlarının orijinal düşünceleridir ve Onedio’nun yayın politikasını yansıtmayabilir. ©Onedio’

iznikajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu