Haber

Hayranının telefonunu atmasının ardından gündeme gelen Can Yaman sitemkar bir paylaşım yaptı.

İtalya’da yaşamaya başlayan ve ülkede birçok yapımda rol alan ünlü oyuncu Can Yaman, geçtiğimiz günlerde fotoğrafını çeken bir kişinin telefonunu fırlatmasıyla gündeme gelmişti. Yaman, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla bu konudaki sessizliğini bir kez daha bozdu.

Netflix’te yayınlanacak olan ‘Viola’ dizisi için kamera karşısına geçen Yaman, dizinin tanıtımını Instagram hesabından paylaştı.

Ünlü oyuncu, paylaşımında hayranının telefonunu fırlatmasıyla ilgili açıklama yaptı.

Dizi için çok çalıştığını belirten Yaman, yaptığı açıklamada, “Fotoğraf çekmeden duramıyorum.”

‘Her gün elimizden gelenin en iyisini yapmak için çalışıyoruz ve bu yüzden sık sık strese giriyoruz. Hayranlarıma vakit ayıramadığım için üzgünüm. Set gece saat 1’de bitiyor ve insanlar fotoğraf çekmek için dışarıda beni bekliyor. Yorgunum ve ertesi gün yine çok erken kalkıyorum, bu yüzden fotoğraf çekmek için durup sadece ‘merhaba’ diyemiyorum. Bazı insanlar beni kötü adam gibi gösteriyor. Gerçekten üzgünüm’

“Yenilmez olmadığımı hatırlatmak isterim”

Yaman ayrıca günün her dakikasında enerjik bir çocuk olmadığını da belirtti. ‘Arada sırada bedenim acıdan titriyor ve sonraki günler için dinlenmeye ve konsantrasyona ihtiyaç duyuyor. Çünkü set bittiğinde iş orada bitmiyor, geri dönüp ertesi gün için çalışıyorum ve sabah 4’te yatıyorum. Varlığınızı ve sevginizi her zaman takdir ediyorum ama şunu anlamalısınız ki ‘Hayır’ dediğimde nedenlerim var.’dedi.

Ünlü oyuncu, sosyal medyada büyük ses getiren tavrının ardından yaptığı ilk açıklamada şu sözleri söyledi:

‘Başrolünü oynadığım ‘Viola Come il Mare’ dizisinin ikinci sezonunu çektiğim Palermo, Sicilya’da bulunduğum Palermo, Sicilya’daki hayranlarıma olan içten ilgim… Sezon sonunda kucaklaşmamız Çekimler sona erdikten sonra aşk seli ve yorgunluğa rağmen gün… Yıllardır olduğu gibi durum bu. Gerçek bir gün bile değişmedi… Kötü niyetli yaklaşımlar başka, gerçek hayranlarım başka… Umarım bu ayrımı fark edersiniz. Tekrar ediyorum, gazetelerin elinde telefon olan herkesi otomatik olarak ‘hayran’ olarak kabul etmesinden rahatsız oluyorum. Bu kadar sevgi ve ilginin olduğu yerde tacizcilerin, tacizcilerin, fırsatçıların da olması kaçınılmazdır. Bunu göremeyecek, bilmeyecek, anlayamayacak kadar saf olamazsınız; ‘Aksi takdirde, gizli amaçlarınız vardır.’

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu