Haber

Galatasaray basketbol maçı hangi kanalda? Galatasaray Benfica’yı CANLI izle!

Sinan Fazilet Spor 14 Kasım Salı günü Salon’da oynanacak karşılaşma saat 20.00’de başlayacak. Galatasaray basketbol maçının oynandığı kanal ve Galatasaray Benfica CANLI İzle linki araştırıldı.

GALATASARAY BENFICA BASKETBOL MAÇI HANGİ KANALDA?^

Galatasaray, ligdeki ilk maçında PAOK’a 88-77 yenilirken, Hapoel Jerusalem karşılaşmasında da uzatmalara giden maçta 99-96’lık talihsiz bir yenilgiye uğradı.

Taraftarın desteğiyle gruptaki ilk galibiyetini almak isteyen takımımızda Akwasi Yeboah 15 sayı ortalamasıyla en skorer ismimiz. Onu 14,5 puan ortalamasıyla Corey Walden takip ediyor.

Darüşşafaka Lassa ile oynadığı son lig maçında sakatlığı nedeniyle forma giyemeyen Walden’ın takım durumu maç saatine doğru belli olacak.

Gruptaki iki karşılaşmada bir galibiyet, bir mağlubiyet alan Benfica, son olarak Hapoel Jerusalem’e 84-66 mağlup oldu. 23 sayı ortalamasıyla oynayan Ivan Almeida, golcü kimliğiyle dikkat çekiyor.

Takımımız bu maçın ardından ligde oynayacağı Bursaspor İnfo Yatırım karşılaşmasının hazırlıklarına başlayacak.

Galatasaray Ekmas, Basketbol Şampiyonlar Ligi G Grubu 3. maçında SL Benfica ile karşılaşacak. 14 Kasım Salı günü Sinan Fazilet Spor Salonu’nda oynanacak karşılaşma saat 20.00’de başlayacak. Maç Tivibu Spor 1’den canlı yayınlanacak.

selendi-haber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu