Haber

Emine Erdoğan’dan 6 Şubat mesajı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, Kahramanmaraş merkezli depremle ilgili şunları söyledi: “Devlet-millet arasında ilk günden bu yana el ele verilen mücadelenin, milletimizin yeniden doğuşuna vesile olacağına yürekten inanıyorum. Depremden etkilenen şehirlerimizi küllerinden kurtarıyoruz. Afette kaybettiğimiz tüm vatandaşlarımızı rahmetle anıyor, acılı ailelerine sabırlar diliyoruz.” Keşke.” diye kelimesini kullandı.

Emine Erdoğan, Kahramanmaraş merkezli depremin 1. yıl dönümü nedeniyle sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı.

Kahramanmaraş’ta bir yıl önce sarsılan zeminin sadece binaları değil, gönülleri de yok ettiğini belirten Emine Erdoğan, şöyle konuştu:

“Asrın felaketiyle sınanırken ‘asrın birlikteliği’ ile yeniden umut bulduk. Bu zorlu süreçte en büyük tesellimiz güzel ülkemizde her evin hayır kurumuna, her vatandaşın hayır kurumuna dönüşmesiydi. İyiliğin gönüllü bir askeri. İlk günden bu yana devlet ve milletin el ele vererek yürüttüğü çabanın, depremden etkilenen şehirlerimizin yeniden küllerinden doğmasını sağlayacağına yürekten inanıyorum. Felakette kaybettiğimiz tüm vatandaşlarımızı rahmetle anıyor, kederli ailelerine sabır diliyorum.”

Emine Erdoğan, paylaşımında deprem ve sonrasını, arama kurtarma çalışmalarını anlatan bir videoya da yer verdi.

KAYNAK: HABER7

etimesgutajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu