Haber

Eğitime ara verilen il ve ilçeler

Bolu’da olumsuz hava koşulları nedeniyle eğitime 1 gün ara verildi.

Bolu Valiliği sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, olumsuz hava koşulları nedeniyle 20 Kasım’da tüm kamu-özel örgün ve yaygın eğitim kurumlarında (rehabilitasyon merkezleri ve özel kurslar dahil) eğitime 1 gün ara verildiği bildirildi. İl genelindeki koşullar.

Açıklamada ayrıca kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelli ve hamile çalışanların da aynı tarihte 1 gün idari izinli sayılacağı kaydedildi.

İSTANBUL ŞİLE’DE İLKOKUL VE ORTAOKULLAR TATİL

İstanbul Valiliği, kentteki olumsuz hava koşulları nedeniyle 20 Kasım Pazartesi günü Şile’de ilk ve orta dereceli okullarda eğitime bir gün ara verildiğini duyurdu.

Bu karara paralel olarak Şile’deki kamu kurumlarında çalışan hamile, engelli veya kronik hastalığı olan işçiler 20 Kasım’da idari izinli sayılacak.

DÜZCE’NİN İKİ İLÇESİNDE OKULLAR KAPATILDI

Düzce’nin Akçakoca ve Yığılca ilçelerinde gün boyu sağanak ve fırtına hayatı olumsuz etkiledi. Olumsuz hava koşullarının devam ettiği ilçede çok sayıda konut ve iş yeri sular altında kaldı, çatılar uçtu, ağaçlar devrildi.

Akçakoca ve Yığılca Kaymakamlığından yapılan açıklamada, “Olumsuz hava koşulları nedeniyle 20 Kasım 2023 Pazartesi günü eğitime 1 gün ara verildi” denildi.

SAKARYA’DA NAKLI EĞİTİM DURDURULDU

Sakarya’nın Hendek ilçesinde olumsuz hava koşulları nedeniyle ulaşım eğitimine 1 gün ara verildi.

Valilikten yapılan açıklamada, ilçenin yüksek mahallelerinde olumsuz hava koşulları ve kar yağışı nedeniyle Hendek Kaymakamlığı tarafından Dikmen, Aksu, Kurtuluş Karadere, Sümbüllü Kırktepe, Bakacak, Pazarcık, İlçede ulaşım eğitimi verileceği belirtildi. Eskibıçkı, Dede Düzü, Bıçkatik, Hicriye, Muradiye, Akçayır, Esentepe, Harmantepe mahalleleri. Günün öğle vakti verildiği kaydedildi.

BARTIN AMASRA’DA DA TATİL KARARI

Bartın’ın Amasra ilçesinde olumsuz hava koşulları nedeniyle eğitime 1 gün ara verildi.

Amasra Kaymakamlığının sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, “İlçemiz genelindeki olumsuz hava koşulları nedeniyle, tüm resmi ve özel örgün ve yaygın eğitim kurumlarında (rehabilitasyon merkezleri ve özel kurslar dahil) eğitim-öğretime devam edildiği belirtildi. 20 Kasım 2023 Pazartesi günü 1 gün süreyle durduruldu.” Açıklamada ayrıca kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelli ve hamile çalışanların da aynı tarihte 1 gün idari izinli sayılacağı belirtildi. (HABER MERKEZİ)

haberbergama.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu