Ekonomi

Cadre Holdings halka arzını duyurdu

JACKSONVILLE, Fla. – Güvenlik ekipmanları üretimi ve dağıtımıyla tanınan Cadre Holdings, Inc. (NYSE:CDRE) 3.475.000 adet adi hisse senedini halka arz etmeye başladı.

Şirketin kendisi 2.200.000 hisse arz ederken, kalan 1.275.000 hisse Cadre’nin Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Warren B. Kanders’ın sahibi olduğu Kanders SAF, LLC tarafından satılıyor. Cadre ayrıca sigortacılara ek 521.250 hisse satın almak için 30 günlük bir opsiyon sunmayı planlıyor.

Şirketin satışından elde edilen gelir genel kurumsal amaçlar için kullanılırken, Kanders SAF, LLC hisse satışından elde edilen geliri elinde tutacak. BofA Securities, arz için lider defter yürütme yöneticisi olarak atanmıştır.

Arz, daha önce Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’na (SEC) sunulmuş ve SEC tarafından geçerli ilan edilmiş bir temel izahnameyi içeren bir tescil beyanına dayanmaktadır. SEC’e bir ön izahname eki de sunulmuştur. İlgili taraflar bu belgeleri SEC’in EDGAR sistemi üzerinden veya doğrudan BofA Securities’den temin edebilirler.

Bu basın açıklaması, herhangi bir menkul kıymeti satma teklifi veya satın alma teklifi talebi olarak değerlendirilmemelidir ve bu menkul kıymetlerin satışı, bu tür bir teklifin, talebin veya satışın söz konusu eyalet veya yargı yetkisinin menkul kıymetler yasaları uyarınca tescil veya yeterlilikten önce yasadışı olacağı herhangi bir eyalet veya yargı yetkisinde yasal olmayacaktır.

Merkezi Jacksonville, Florida’da bulunan Cadre Holdings, vücut zırhı, patlayıcı mühimmat imha teçhizatı ve nükleer güvenlik ürünleri gibi ekipmanlar sağlayan güvenlik ürünleri pazarında önemli bir oyuncudur. Ürünleri dünya çapında çeşitli kolluk kuvvetleri, itfaiye, kurtarma ve acil tıbbi hizmetler tarafından kullanılmaktadır.

Bu makaledeki bilgiler Cadre Holdings, Inc. tarafından yapılan basın açıklamasına dayanmaktadır ve finansal tavsiye veya şirket hisselerinin onaylanması anlamına gelmemektedir.

Bu makale yapay zekanın desteğiyle oluşturulmuş, çevrilmiş ve bir editör tarafından incelenmiştir. Daha fazla bilgi için Şart ve Koşullar bölümümüze bakın.

habercumayeri.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu