Haber

Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci, Yılport Samsunspor taraftarlarına bin adet bilet verdi

Atakum Belediye Başkanı Cemil DeveciSüper Lig’e yükselen Yılport SamsunsporKupa töreni ve şampiyonluk şöleni için taraftarlara bin kişilik bilet hediye etti.

Başkan Deveci, 11 yıllık aradan sonra Muhteşem Lig’e yükselen Yılport Samsunspor 7 Mayıs 2023 Pazar günü 19 Mayıs Stadı’nda düzenlenecek kupa töreni ve şampiyonluk şöleni için bin adet bilet taraftarların sevincine destek oldu. Lider Deveci, Twitter hesabından yayınladığı görselle iş insanlarına ve Samsun sevdalılarına seslendi ve taraftarlarla dayanışmaya davette bulundu. Biletler ise Samsunspor yönetimi ve taraftar gruplarının öncülüğünde Samsunsporlulara ulaştırılmaya başlandı.

Başkan Deveci, yayınladığı görselde şu ifadelere yer verdi:

“Değerli Samsun halkı, beklediğimiz gün geldi. Samsunspor’umuz şampiyon oldu ve Süper Lig’e yükseldi. 7 Mayıs Pazar günü bu güzel günü kutlayacağız. Samsunspor taraftar kümeleri, “Samsunsporlu taraftarların şampiyonluk ziyafetinde stada gelmeleri için sizleri dayanışmaya davet ediyorum. Ben Cemil Deveci olarak bu kampanyaya bin biletle katılıyorum. Samsunlu tüm iş insanlarımızı, Samsun sevdalılarını bu kampanyaya katılmaya davet ediyorum.”

Kaynak: ANKA / Spor

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu