Haber

AK Parti’den istifa eden eski Bakan Suat Kılıç, yeniden Refah Partisi’ne girdi.

AK Parti’de 3 dönem milletvekili, 2011-2013 yılları arasında ise Gençlik ve Spor Bakanı olarak görev yapan Suat Kılıç istifasını açıkladı.

Kılıç, “8 yıllık bir aradan sonra, ilkelerim ve istikametlerim doğrultusunda bir zeminde, yerel ve ulusal siyasete katkı sağlamaya, ülkem ve milletim için çalışmaya devam edeceğim, inşallah devam edeceğim.”

Suat Kılıç, sosyal medya hesabından şu açıklamayı paylaştı:

“3 Kasım 2002’den 7 Haziran 2015’e kadar önemli görev ve sorumluluklar üstlendiğim AK Parti’deki üyeliğimi 3 Haziran 2023 tarihinde sonlandırdım. 8 yıllık sürenin ardından yerel ve ulusal siyasete katkı sağlamaya devam ettim. ilkelerime ve istikametime uygun bir zeminde, ülkeme ve ülkeme katkı sağlamak, milletim için çalışmaya devam etmek dileğiyle.

Her şeyden önce, içinde bulunduğum siyasi harekete desteğini esirgemeyen değerli halkımıza, milletimin emrinde ve hizmetinde olma şerefine eriştiğim bu yıllarda, en kalbi şükranlarımı sunarım. ulus.

Siyaset yoluyla millete hizmet etmemiz için uygun zemini oluşturan, kümenin en genç milletvekili, en genç genel başkan vekili olmamızı sağlayan Cumhurbaşkanımız (Başbakan) Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a canı gönülden teşekkür ediyorum. inancıyla en genç bakan.

22., 23. ve 24. dönemlerde TBMM’de, Parti’de, Bakanlıkta ve Devlet’te başta benim olmak üzere Türkiye’nin her köşesinden yakından tanıdığım, birlikte çalıştığım, çok sevdiğim genç kardeşlerim başta olmak üzere Memleket Samsun Allah hepinizden razı olsun. Tüm başarıların rahmet pınarı, isimsiz kahramanlar… Sizden de Allah razı olsun.

2002’de AK Parti’de, 2011’de GSB’de sizleri buluşturan, sonsuz nimetleriyle halka hizmet etme fırsatı yaratan, üstlendiğimiz her sorumluluğun üstesinden gelmemizi sağlayan, yollarımızın inanmış gençlerle kesişen Allah’a sonsuz hamd olsun. genç yaşta vatan ve millet sevdalısı, sevdirdi, sevdirdi. Teşekkürler.

İyi ki bu tarihi birlikte inşa ettik. Doğrudur ki… Ve son olarak… Niyet bozulmadıkça yön bozulmaz. Şimdi yol ayrımında değiliz ama milletimizin refahı için istikameti yeniden sağlamlaştırmak istiyoruz.

Allah bizleri Türk milletine bağlılıktan ve Türkiye Cumhuriyeti’ne hizmetten mahrum etmesin. Bugüne kadar olduğu gibi ufkumuzu açacak, yolumuzu aydınlatacak fikirlerinizi, katkılarınızı ve dualarınızı bekliyorum.” (HABER MERKEZİ)

hanonuhaber.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu